MANUAL PPLIVE
El primer que hem de fer és baixar-lo de la secció DESCÀRREGUES.
Una vegada instal·lat quan s'estigui executant podras veure en la barra de tasques, una icona semblada a aquest.
Aquí
tenim les opcions d'idioma, actualitzar, tancar el programa, llançar el
reproductor o la llista de canals,
Sense dubte el més important d'aquest menú són les opcions de
configuració, Option..., anem a veure a continuació algunes de les
pestanyes mes importants d'aquestes opcions de configuració.
Dintre de les opcions de Network, les mes importants són les de Port en la qual fixem els ports que volem utilitzar, això és imprescindible si utilitzes una connexió per router, o tens un firewall, doncs així li podras indicar al pplive per que ports pot comunicar-se.
Hem de triar ports que tinguem oberts en el nostre router i firewall, si per exemple ja utilitzem altres programes p2p, emule o bittorrent és bona idea usar els mateixos ports que en ells.
En la finestra de Peer triem el nombre de connexions que volem que el nostre equip tingui, a mes connexions amb altres usuaris, mes fluid ens anirà doncs tindrem mes fonts, però aquest valor dependrà en gran mesura de la teva connexió o de les caracteristicas del teu ordinador, doncs un nombre massa elevat podria col·lapsar tot el teu sistema.
És molt important marcar la casella UPNP en el menú Peer, per aconseguir que el nostre equip envie informació als altres usuaris.
Dintre de les opcions de Play, podem configurar les opcions del reproductor que anem autilizar, en la pantalles de Buffer Option podem marcar quant buffer volem que s'emmagatzemi en el reproductor, podem marcar una quantitat de temps que s'emmagatzemarà en el buffer del reproductor, també podem marcar un percentatge, perquè solament s'executi el reproductor quan tinguem emmagatzemat cert nivell de buffer emmagatzemat.
En la pantalla de Player Option, hem de selecionar la ruta on tinguem instal·lat el reproductor que desitgem executar, en la linea de .asf posarem un reproductor que tinguem instal·lat compatible amb .asf, per exemple Windows Mitja Player o vlc videolan, en la linea de .rm selecionamos la ruta on tinguem instal·lat el Real One Player o altre programa compatible amb el format real media.