Mel El Remei

Pagina nueva 1
 

C/ Bisbe Barberà nº 3 - 43460 Alcover

Telf. 675125820 / 977846302

 

E-mail: joanmaapis@yahoo.es

www.melelremei.com

Descripció

A Alcover i dins de les muntanyes de Prades trobem una riquesa en flora mel.lífera silvestre, com : la farigola, l’espígol, el romaní, la sajolida, la sàlvia, etc. Per la qual cosa s’obté una mel d’extraordinària qualitat, pura, aromàtica i natural.
Som apicultors professionals, el pare i l’avi també treballaven amb les abelles, és molta la experiència acumulada, Recollim de forma artesanal aquesta mel, perquè vostès puguin degustar-la entre totes les varietats, i agafar la que més agradi.
El nostre producte, la mel, es caracteritza per ser natural i per disposar de propietats per al benestar de la salut i per una alimentació equilibrada i sana. Oferim diferents productes de l'arna com són: la mel, la gelea reial, el pol.len i diversos productes elaborats amb mel com pot ser el pròpolis, espelmes de cera d´abella, entre altres.

La Casa Museu de la Mel li ofereix veure una de les col.leccions més importants, en la que podrà introduir-se en el curiós món de les abelles, veure els utensilis per a la recol.lecció i aprendre el procés d’extracció de la mel.
Al centre del poble tenim una agrobotiga on vostès podran trobar i/o mirar la diversitat de mels. L’horari de la botiga és de les 18:00H a les 20:30H (de dilluns a divendres), i de 9:30H a les 13:30H (els dissabtes).
Fem venda directa durant tot l'any a l'explotació i a domicili. També venem a cooperatives i a alguns establiments comercials. També ens trobareu en algunes fires: Fira d'Alcover; Fira Medieval de Sant Jordi a Montblanc; Fira de la Mel d'Arnes, i Firagost de Valls. Us oferim la possibilitat de fer una ruta per l'explotació durant la vostra visita.


Persona responsable: Joan Maria Llorens Molné (apicultor).